Lupailin jossain vaiheessa kirjoitella uudesta akvaarioharrastuksestamme, tästä onkin kehittynyt koko perheen yhteinen harrastus ;) varsinkin Klaara on aina mukana kun vaihdamme vettä ja puuhalemme akvaarion kanssa.

Kuva kortokoot enemmän kuin tuhat sanaa.

1447887.jpg


Näyttely vuosi on alkanut meillä erittäin mukavaissa tunnelmissä. Tämän vuoden ensimmäinen näyttely oli Helsingissä vanhassa satamassa tammikuussa, ja siellä Klaara päätyi ensimmäistä kertaa paneeliin. Vähänkö jännitti katsoa kuinka neiti pärjää uudenlaisessa tilanteessa, mutta Klaara ensiintyi itselleen eduksi häviten paneelin yhdellä äänellä. No en ollu ehtinyt ja muistanut Klaaraa pestä joten turkki oli hieman rasvainen joten siitä varmaan johtui tuo yhden äänen tappio :) Klaara on kuitenkin aina meidän mielestä paras! Seuraava näyttely oilikin sitten helmikuussa Jyväskylässä ja siellä Klaara ei menestynyt aivan niin hyvin, sai sertin ja valmistui Premieriksi, mikä oli jo sinäänsä todella mahtavaa, mutta ei jatkanut paneeliin. Maaliskuussa sitten suuntasimme näyttelymatkalla Kirkkonummelle, ja siellä meillä oli todella mahtava näyttely, Klaara sai sertinsä, meni paneeliin ja VOITTI! Oli kyllä todella makeeta hakea oma kissa paneelista voittajana! En sitten siitä meinannut millään laskeutua moneen päivään, ja töissä kolleegat mahtoivat olla ihmeissään että mikä tuolla on kun on niin innoissaan.... Niin ei siis eläin- saati kissaihmisiä työkavereina...

Tässä kuva Kirkkonummen näyttelystä.

1447902.jpg

Seuraavaksi ollaan valmistautumassa Tampereen näyttelyyn toukokuussa ja kesäkuussa olisi tarkoitus suunnata Latviaan. Aika näyttää mitä tehdään.

Viime viikonloppuna käytiin kaikkien kissojen kanssa ulkoilemassa, kun vihdoin pihalta alkaa lumet katoamaan, muutama ruoholäntti oli näkyvissä, ja niitä pitkin kissat sitten tallustelivat pihamaalla. Näki kyllä että kaikki kissat olivat todella innoissan ulkoilusta ja kaikista uusista hajuista mitä lumen alta onkaan paljastunut, lapioimme myös kissa-aitauksesta lumet pois niin pääsevät kohta sitten sinnekin ulkoilemaan. Kyllä se kevät ja kesäkin sieltä pikkuhiljaa tulevat ja pääsee kaikki multatassut ulos hommiin.

Näihin kuviin näihin tunnelmiin...

1447938.jpg

1447924.jpg