On niin kiirettä pitänyt edelleen, että ei ole blogia ehtinyt päivitää. No minkäs sille voi, pääasia kuitenkin että kissojen kanssa ehtii viettää aikaa ja seurailla heidän puuhastelujaan :)

Klaaran kanssa oltiin juu näyttelyssä 21.10. ja neiti sai ensimmäisen sertinsä. Hyvä Klaara! Esiintyi oikein mallikkasti, mitä nyt vähän sätki kun yritin laskea tuomarin pöyälle arvosteltavaksi mutta tuomari sai neidin kuitenkin hyvin arvosteltua. Paneeliin ei neiti vielä päässyt, oli kuulemma stressaantunut tuumasi tuomati TP (tuomarin paras) valinnassa..... Ei tuo stressaantuneelta vaikuttanut maatessaan ketarat ojossa selällään häkissä :) No onhan meillä vielä näyttelyitä eessä joten eiköhän joskus Klaarakin nähä paneelissa.

Muuten on ollut ihan normaalia "kissaperheen" elämää, kissojen ruokkimista, rapsuttamista ja leikittämistä :) Klaara on saanut lisänimen Norjalainen Suihkukissa, aina suihkun jälkeen klaara huokkää heti kylppäriin ja käy makaamaan märälle lattialle.... Aika hassu kissa kun ei vedestä välitä, toisinkuin pojat jotka eivät kestä ollenkaan jos tippuu tippakin vettä päälle.

Nyt Riku tuli tuohon vaatimaan että ruokaa pitäisi saada eikä mitään blogia kirjoitella, tällaista tämän on. No kissojen tarpeet on asetettava etusijalle :)

Ai niin, kissoille on loppuviikosta tulossa viihdykettä. Meille tulee akvaario!