Nyt sitä sitten saadaan, nimittäin vettä taivaalta :) Kissat käyttävät sateiset päivät lepäämiseen, ja heitä näkee liikkeellä lähinnä vain ruoka-ajan tuntumassa ;)
Klaarasta huomaa selvästi, että ei ole päässyt ulos kohta kahteen viikkoon, alkavat seinät välillä ahdistaa pientä neitiä. Klaara hoitaa päivittäisen liikuntansa juoksuttamalla Rikua ja Poltsia, mennään ylös ja alas ja ympäri, huomattavasti kauemmin ja useammin kuin aikaisemmin. Riku haluaa lähettää kaikille kehräyksiä,  kömpi nimittäin juuri syliini istumaan!

Klaara myös salakavalasti käyttää yhteiset pesuhetket hyödyksi ja käy silloinkin ärsyttämään poikia... menee ekaksi muina naisina muka pesemään Poltsia ja sitten käy vähän tuijottelemaan ja ärsyttämään ja yht´äkkiä ovatkin ottaneet niskalenkkiotteen toisistaan, oikea teini tuo Klaara.

Viikon verran meinasin vielä Klaaraa pitää sisällä, jos sitten "mahahaava" olisi parantunut, ja voitaisiin lähteä ulkoilemaan. Ei viitsi ottaa mitään riskejä, siitä että haavaan menisi pöpöjä.

Tein huomion että tähän blogiin pitäisi ehdottomasti saada lisää kuvia, joten seuraavan kerran kun kirjoittelen lupaan kuvia! Nimim. kuva ois kiva ;D