No nyt sitten hellettä riittää.... matot odottavat pesiää ja autotalli maalaajaa. Mukavia aurinkoisen päivän tehtäviä tiedossa!

Mutta kissoihin, kisut ovat nauttineet ulkoilusta, ja viettivät eilen ennätykselliset 9 tuntia aitauksessa ! Klaaran kanssakin olen vihdoin jaksanut aloittaa narussakulkemisharjoitukset, on vaan ollut niin helppoa laittaa kaikki tarhaan ja jättää kävelyt sikseen.... Mutta nyt olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja hyvinhän meillä menee. Keväällä kun Klaara oli vielä melko pieni ja villimpi, ei kävelystä meinannut tulla mitään, kun neiti vain poukkoili paikasta toiseen ja hermostui kun naru loppui ;) Mutta nyt näyttää jo paremmin ymmärtävän rajansa, ja osaa kävellä rauhallisesti. Riku on kissoistamme ehdottomasti se ihanin narussa kuletettava, hän kävelee rauhallisesti, ja pysähtelee välillä ihmettelemään maailman menoa tai pyörimään hiekassa. Riku myös ymmärtää hienovaraiset vihjailut kun nykäisee narusta, että mihin suuntaa pitäisi mennä, eilen jopa nypin toisella kädellä rikkaruohoja kukkapenkistä ja Riku istuskeli siinä narussa ihan tyytyväisenä! Ei onnistuisi vielä Klaaran kanssa, jolla on vielä NIIN paljon nähtävää tässä maailmassa!

Riku kävi myös tutustumassa naapurin Sissi-koiraan, joka oli hieman ihmeissään tästä tapaamisesta, mutta Riku ei tuon taivaallista koirasta välittänyt vähän nuuhkaisi ja jatkoi ruohon syömistä.

Yritän saada ulkoilusta muutamia otoksia liitettäväksi tänne blogiin. Tässä muutamia kuvia tarhasta.

800437.jpg


800434.jpg


800432.jpg