Sitten viimeisimmästä kirjoituksesta..... (Nolona täällä kirjoittelee)

Mutta vaikka ei ole kirjoituksia tänne saatukaan, niin silti tapahtumia on riittänyt :)

Käytiin Klaaran kanssa kaksi viikkoa sitten kissojen esittelynäyttelyssä esiintymässä. Klaara osalistui myös siellä järjestettyyn match show-näyttelyyn, ollen punaisennauhan saaneista pitkä-karvaisista kissoista toinen. Saatiin ruokapalkinto, joten Klaara suoritti "työnsä" oikein hyvin. Seuraava "oikea" näyttely meillä on sitten Vantaalla sunnuntaina 21.10. Pääsin itse myös kantamaan esittelyyn yhden kaverin kissan ja se menikin yllättävän mukavasti, vaikka hetken jännitin pitää täysin vierasta kissaa siellä lavalla. Esittelynäyttelyssä siis esiteltiin kaikki paikalla olleet rodut, vietiin lavalle ja kuuluttaja kertoi roduista noin pääpiirteittäin. Suuri yleisöhän ei oikein tunne eri rotuja, kun niitä harvoin näkee ulkoilemassa.

Toinen "suuri" tapahtuma (voisiko sanoa suuri seurapiiritapahtuma) oli sitten Klaaran 1-vee synttärit ;) oli kakkua ja paljon vieraita ja IIIIHANIA lahjoja..... ainakin kissojen mielestä. Neiti otti vieraat hyvin vastaan ja esiintyi heille heti uusien lelujensa kanssa, näin minä leikin hiirellä ja näin KATSOKAA nyt!

Ai niin, ja pojatkin pääsivät vihdoin sitten tutustumaan omaan ruokakauppaansa, kävin poikien kanssa ostamassa heille uudet valjaat ja soviteltiin niitä sitten kaupassa. Pojat olivat tosi nätisti ja heitä ei paljoa jännittänyt, sain puettua valjaatkin hyvin päälle ja sitten he heti alkoivat tassuttelemaan ympäriinsä.

Nyt lupaan että kirjoittelen useammin..... Tai ainakin osallistun kissakuvahaasteeseen.